elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Queixes a la Vall d'Uixó per una tanca trencada des de fa tres mesos en Vallpala

Queixes a la Vall d'Uixó per una tanca trencada des de fa tres mesos en Vallpala
  • L'Ajuntament preveu iniciar l'expedient en breu per a arreglar-la

El mes de novembre passat, les fortes ratxes de vent van ocasionar diversos desperfectes en les instal·lacions esportives del Vallpala a la Vall d'Uixó, entre elles una lona i una tanca.

Concretament, la tanca va acabar doblegada per les intenses ratxes de vent i ara, tres mesos després la tanca continua d'igual mode, com han denunciat alguns veïns de la ciutat a través de les xarxes socials.

El Partit Popular, que ja va denunciar esta situació el mes de novembre passat, va insistir de nou en el ple de gener en preguntar a la regidor d'Esports per esta tanca que tres mesos després de l'incident continua igual. Marga Marco, edil del grup municipal popular, va preguntar si el segur ja els havia contestat i quan tenia previst l'ajuntament escometre la reparació.

L'edil de l'àrea, Mar Arzo, va prendre la paraula en el ple, durant el torn de precs i preguntes, i va explicar que el segur ja els havia contestat, “hem demanat pressupost i iniciarem l'expedient per a arreglar-la”.

Esta no és una situació aïllada, en relació amb les companyies d'assegurança, a la Vall d'Uixó. De fet, l'alcaldessa, Tania Baños, va rematar la resposta indicant que “tenim el mateix problema en l'avinguda Sud-Oest per un accident”, quan un cotxe es va pujar a la vorera, es va encastar contra un banc de trencadís, al qual va causar importants desperfectes. Estos fets van ocórrer el mes d'octubre passat. Quatre mesos després, encara es veuen les tanques que senyalitzen l'ocorregut.

Pujar