elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

A presó provisional sense fiança el marit de l'embarassada que va morir d'un tret a la Vall d'Uixó

A presó provisional sense fiança el marit de l'embarassada que va morir d'un tret a la Vall d'Uixó
  • Està investigats pels delictes d'homicidi i tinença il·lícita d'armes

La titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 de Nules, en funcions de guàrdia, ha decretat hui l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança de l'home detingut com a presumpte autor de la mort de la seua dona embarassada per un tret d'arma de foc en La Vall d’Uixò. Queda investigat inicialment, i sense perjudici d'ulterior qualificació, per delictes d'homicidi i tinença il·lícita d'armes.

A més, la magistrada ha rebut a altres dos detinguts en relació a aquests fet. Per a ells ha decretat la llibertat provisional amb obligació de comparéixer una vegada a la setmana en seu judicial. Estan investigats per suposada cooperació o encobriment dels delictes abans esmentats.

Finalment, també han comparegut davant la jutge, en aquest cas en qualitat d'investigades no detingudes per delicte d'encobriment, altres dues persones implicades en el mateix succés. Són un home i una dona que havien sigut arrestades en un primer moment i que van ser posades després en llibertat després per les pròpies forces de seguretat després de comparéixer en seu policial.

Respecte a aquests dos últims investigats, no hi havia lloc a adoptar cap resolució respecte a la seua situació personal en haver comparegut voluntàriament en el jutjat ja en situació de llibertat.

La causa judicial està declarada secreta i la magistrada de guàrdia ha acordat inhibir-se de les actuacions en favor del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 1 de Nules, a l'ésser aquest òrgan el que estava de guàrdia quan van succeir els fets i havia obert per això diligències prèvies amb anterioritat.

Pujar