elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
ROBATORIS LA VALL D'UIXÓ

Preocupació veïnal a la Vall d'Uixó davant l'última onada de robatoris, aquesta vegada a Sant Josep

Preocupació veïnal a la Vall d'Uixó davant l'última onada de robatoris, aquesta vegada a Sant Josep
  • Els veïns s'han organitzat en patrulles nocturnes davant l'accés a dels lladres als habitatges mentre els propietaris es trobaven dormint

Preocupació en el barri de Sant Josep de la Vall d'Uixó davant l'última onada de robatoris que s'han produït en els últims dies. I és que diverses famílies han sigut víctimes d'aquests furts i fins i tot en alguns els propietaris es trobaven en els seus domicilis dormint quan han entrat els lladres, segons ha pogut saber elperiodic.com.

A més, els veïns s'han organitzat en patrulles nocturnes per a pal·liar l'absència de vigilància policial. Segons ha pogut saber aquest mitjà, alguns veïns han estat vigilant aquesta nit el barri de San José per a tractar de dissuadir als lladres.

“La gent té por”, està és l'afirmació que fan els propis veïns i “se senten insegurs” perquè els lladres accedeixen als seus habitatges quan estan dins, amb els problemes que això podria ocasionar.

Cal recordar que des de fa diverses setmanes s'han denunciat diversos intents de robatori a la Vall d'Uixó, com els ha avançat elperiodic.com. Si aquesta vegada és en una barriada annexa al nucli urbà, el mes d'octubre passat i aquest mes de novembre s'han succeït diversos intents de robatori en la partida Pla Pinyal, per la qual cosa els veïns han reclamat al govern municipal de la Vall d'Uixó més vigilància i seguretat per als seus habitatges i les famílies.

Pujar