elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Policia Local de La Vall d´Uixó inicia els cursos de Seguretat Vial en els col·legis de la localitat

La Policia Local de La Vall d´Uixó inicia els cursos de Seguretat Vial en els col·legis de la localitat
  • Al CEIP Recaredo Centelles, les activitats han hagut de realitzar-se dins del gimnàs a causa de les fortes ràfegues de vent

La Policia Local de la Vall d’Uixó ha començat, un any més, els cursos de Seguretat Vial en els dotze col·legis de la localitat, que s'imparteixen a l'alumnat tant d'infantil com de primària i que duraran fins al mes de juny. Aquesta activitat forma part de la tasca formativa, educativa i preventiva que porta a terme el cos de Policia Local, junt amb altres com són les xarrades contra l'assetjament escolar o contra el consum d’alcohol i drogues.

“Aquestes activitats que realitzen els nostres policies moltes voltes no es veuen i el que busquen és treballar per una policia més propera i de proximitat, ja que les xiquetes i xiquets es relacionen de manera directa amb els agents”, explica el regidor de Policia i Seguretat Ciutadana, Javier Ferreres, qui ha assegurat que, des de l'equip de govern, es seguirà treballant en esta línia durant els pròxims cursos.

30 INTERVENCIONS PEL VENT

D'altra banda, el regidor també ha destacat les més de 30 intervencions que la Policia Local, junt amb el Consorci de Bombers, ha portat a terme durant aquesta matinada i aquest matí a causa de les fortes ràfegues de vent: “a les 05.00 hores s'ha produït la primera cridada avisant d'una incidència i encara estan rebent-se cridades per caigudes d'arbres, de murs i desperfectes en infraestructures”.

Alguns dels desperfectes més importants s'han produït en l'avinguda Europa, on el trànsit, tant de vianants com de vehicles, ha quedat tallat fins que puga restablir-se la circulació. El regidor i la Policia Local demanen el compliment d'una sèrie de mesures bàsiques com són precaució al volant, evitar caminar junts a murs o parets que no pareguen estables i tenir objectes als balcons susceptibles d'envolar-se o caure.

Pujar