elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Penyes voten si el Xupinasso de la Vall d'Uixó es trasllada al migdia

Les Penyes voten si el Xupinasso de la Vall d'Uixó es trasllada al migdia
  • Pau García assumeix la presidència de l'agrupació després de la dimissió de Vicente Pitarch per a fer el salt a la política local

Les Penyes en Festes votaran aquesta nit en assemblea si el Xupinasso es trasllada a les 12.00 hores o es manté, com és habitual, a les 18.00 hores. Així ho ha confirmat Vicente Pitarch, president sortint de l'agrupació que dimiteix del càrrec per a fer el pas a la política local.

Segons Pitarch, es tracta d'una demanda del sector de les penyes que han plantejat avançar el Xupinasso al migdia per a així després continuar amb la festa. D'aquesta manera, es tractaria de beneficiar al sector de l'hostaleria de la ciutat.

Actualment, les penyes queden per a esmorzar i menjar el primer dia de festes i després acudeixen a la plaça del Centre on es dispara el Xupinasso.

Amb aquest possible canvi, que es decidirà aquesta nit en assemblea, els peñistas podrien quedar per a esmorzar, anar al Xupinasso, continuar amb el menjar i la posterior festa que, com és habitual, s'allarga durant tota la nit fins al primer tancament en el matí del diumenge 30 de juliol. Cal assenyalar que enguany Les Penyes en Festes se celebraran del 29 de juliol al 6 d'agost.

Pau García, president

Amb la dimissió de Pitarch per a ser el número dos en la llista del PSOE a les eleccions municipals, Pau García Mollar assumirà la presidència de Les Penyes en Festes fins que passen les festes, moment en què l'actual directiva tenia previst dimitir per a donar pas a una altra junta, ha explicat Vicente Pitarch.

Sobre el seu salt a la política, el fins ara president de Les Penyes ha explicat que “si puc aportar al poble, el faré. Ara serà des d'un altre escaló diferent”. Encara que assegura que continuarà ajudant a la directiva malgrat fer un pas al costat.

Pujar