elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

“La meua mascota pixa i caga quan li ix”: així responen a la Vall d'Uixó a una queixa veïnal

“La meua mascota pixa i caga quan li ix”: així responen a la Vall d'Uixó a una queixa veïnal
  • En la façana d'un edifici de la ciutat s'ha col·locat un cartell per a demanar la col·laboració ciutadana i a algú no li ha agradat

Un grup de Facebook de la Vall d'Uixó ha publicat una imatge que segur que dona molt a parlar en les pròximes hores.

En la façana d'un edifici han col·locat un cartell per a demanar la col·laboració i comprensió veïnal perquè els gossos no facen les seues necessitats en els portals dels edificis.

El missatge diu així: “La meua façana no és un pipican. Si no li agrada que la seua mascota ho faça en la seua llar, per favor no ho faça en el dels altres. Gràcies per la seua comprensió”.

A algú sembla haver molestat, i molt, este cartell en el qual de manera molt correcta es demana als amos de les mascotes que pixen en els portals que impedisquen a les seues mascotes que ho facen.

Algú, ha penjat un paper al costat del cartell que comença així: “La meua mascota pixa i caga quan li ix, igual que a tu” i continua, “o tu aguantes amb la merda en la braga (h)asta que trobes un bany? PD. Abans tirava aigua, a partir d'ara, no”.

Davant esta situació, els veïns reclamen a l'Ajuntament de la ciutat “o a qui corresponga” que pose mitjans perquè “no ocórrega això”.

Pujar