elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La màgia més solidària d'Orbit plena el teatre municipal de la Vall d'Uixó

La màgia més solidària d'Orbit plena el teatre municipal de la Vall d'Uixó
  • El jove il·lusionista va fer doblet amb un espectacle a benefici de l'Associació Somrient amb Martín

El Mag Orbit ha demostrat que màgia i solidaritat poden anar unides de la mà. El jove il·lusionista de la Vall d'Uixó va fer doblet amb un espectacle de màgia a benefici de l'Associació sense ànim de lucre Somrient amb Martín, una entitat que busca donar una major qualitat de vida a Martín, un xicotet amb síndrome d'Angelmal, un trastorn neurològic poc freqüent d'origen genètic que afecta significativament la capacitat intel·lectual, al llenguatge oral, a la coordinació motora, al somni i comporta una alta probabilitat de patir crisis epilèptiques.

Quasi mig miler de persones van acudir a la cita més màgica i solidària que va tindre lloc el passat cap de setmana a la Vall d'Uixó i que va congregar a un important públic disposat a passar-ho bé i gaudir de les il·lusions que Orbit va reunir en el seu espectacle ‘Acer’.

Xiquets i no tan xiquets van gaudir amb la màgia d'Orbit, alguns fins i tot van ser protagonistes de l'espectacle en pujar a l'escenari per a participar en l'espectacle del mag del pèl blau.

Pujar