5 de juny de 2020 5/6/20

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta nous cursos de formació gratuïts

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta nous cursos de formació gratuïts - (foto 1)
  • Les inscripcions es poden fer al llarg d'aquesta setmana a través de la pàgina web www.lavallduixo.es

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta nous cursos de formació gratuïts, concedits per la Diputació de Castelló i dirigits especialment a persones que es troben en situació d'atur. Els cursos en qüestió són: 'Aprèn a dissenyar el teu currículum vitae', 'Alfabetització informàtica', 'Operador de carretilles elevadores', 'Anglès específic per a treball administratiu' i 'Tècniques d'oratòria en públic'.

El regidor de Desenvolupament Econòmic, Jorge Garcia, ha assenyalat que es tracta de cursos molt interessants i demandats que estaran impartits per persones expertes en diferents àmbits amb l’objectiu de millorar la formació i l’ocupabilitat dels vallers i valleres en situació d’atur.

El curs 'Aprèn a dissenyar el teu currículum vitae' es desenvoluparà el 16 d'abril a la Biblioteca Municipal; 'Alfabetització informàtica' tindrà lloc els dies 12, 14, 19, 21 i 26 de maig també en la Biblioteca Municipal; 'Operador de carretilles elevadores' serà el 4, 5 i 6 de maig; 'Anglès específic per a treball administratiu' s'impartirà a l'Escola Oficial d'Idiomes els dies 1, 2, 3, 4 i 5 de juny i, per últim, el curs 'Tècniques d'oratòria en públic' encara no té dates fixades.

Les inscripcions es poden fer al llarg d'aquesta setmana en la pàgina web www.lavallduixo.es i per a més informació i resolució de dubtes es pot acudir a la Agència de Desenvolupament Local (avinguda Jaume I, 27).

Pujar