elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó i l'Auditori regalen entrades a l'alumnat de 3r de primària per commemorar el Dia del Teatre

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó i l'Auditori regalen entrades a l'alumnat de 3r de primària per commemorar el Dia del Teatre
  • L'obra representada és El Tambor de Cora i tindrà lloc el dissabte 7 de març, a les 18.00 hores

Les regidories de Cultura i Educació de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó, junt amb l'Auditori Leopoldo Penyarroja, regalen entrades a l'alumnat de 3r de primària dels col·legis de la localitat per a l'obra de teatre El Tambor de Cora, de la companyia Teta Calva. Aquesta iniciativa busca commemorar el Dia Mundial del Teatre, que es celebra el 27 de març, i fomentar aquest art entre la població més jove. L'obra tindrà lloc el dissabte 7 de març, a les 18.00 hores, a l'Auditori municipal.

Els acompanyants dels xiquets i xiquetes hauran de pagar l'entrada, encara que els germans, germanes o qualsevol altre xiquet que els acompanye també podrà gaudir de l'obra de forma gratuïta.

“Es tracta d'una representació dirigida a un públic familiar que va directa al cor, en la qual es parla d'amistat, d'amor, de superació i de coratge”, explica la regidora de Cultura, Maria Cruces, qui destaca que, des de l'equip de govern, sempre es sumaran a les iniciatives que tinguem com a finalitat “el foment de la cultura, la paraula, la música i la imatge”.

Pujar