elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó no implantarà la infermeria escolar en els centres educatius

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó no implantarà la infermeria escolar en els centres educatius
  • La regidor d'Educació ha emplaçat a les conselleries de Sanitat i d'Educació que introduïsquen la figura si la consideren necessàries

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de la Vall d'Uixó no implantarà la infermeria escolar en els centres educatius - (foto 2)

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó no té intenció d'implantar la infermeria escolar en els centres educatius de la ciutat. Així ho ha reiterat la regidora d'Educació, Carmen García, després de la reunió que ha mantingut aquest matí amb les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes.

L'edila ha explicat que “la competència sanitària no és municipal” i ha emplaçat a les conselleries de Sanitat i d'Educació que si consideren necessària la figura de la infermera escolar “que la implanten. Nosaltres no ens neguem”. Per a Carmen García l'exigència, tant de les AMPAS com de l'oposició, d'introduir en els col·legis i instituts la infermeria escolar “és més una alarma que una necessitat”.

La regidora ha assenyalat que “si els centres volen sol·licitar formació en salut o reproducció sexual als centres sanitaris de la Vall d'Uixó, es pot coordinar i s'encarregarien de realitzar les classes de formació”.

Així mateix, García ha recordat la coordinació existent entre els centres educatius i els centres de salut de la Vall d'Uixó, que tenen coneixement de les casuístiques de cada col·legi amb protocols específics per a cada cas en particular.

Pujar