21 de setembre de 2020 21/9/20

PP: "La Junta Electoral demana per tercera vegada a Tania Baños que deixe d'usar l'Ajuntament per a la seua campanya electoral"

PP: "La Junta Electoral demana per tercera vegada a Tania Baños que deixe d'usar l'Ajuntament per a la seua campanya electoral" - (foto 1)

  El vicesecretari general del Partit Popular de la Vall d’Uixó, Herminio Serra, ha assegurat que “per tres vegades la Junta Electoral de Castelló ha amonestat a Tania Baños per fer paranys durant el període electoral i usar els mitjans de l'Ajuntament per a fer la seua campanya”.

  L'alcaldessa socialista, doblement imputada i que ja ha declarat davant el jutge, segueix fent cas omís de les prevencions de la Junta Electoral.

  “La Junta Electoral ha enxampat de nou al PSOE fent paranys i usant els recursos de l'Ajuntament perquè els valleros li paguem la campanya electoral de Tania Baños", ha assenyalat. Per açò, “exigim al PSOE que jugue net d'una vegada”.

  “L’alcaldessa podria haver realitzat la jornada de portes obertes de les Grutas en qualsevol altra data i no durant el mes de maig que és mes electoral. A ella i al PSOE solament els importa aconseguir un grapat de vots, no que els vallers visiten gratis les Grutas perquè si l'excusa és la il·luminació, a l'inici de l'any podrien haver fet la jornada de portes obertes i no esperar a la campanya electoral”, ha apuntat Herminio Serra.

  Per als Populars, “Tania Baños i el PSOE són uns tramposos i els vallers han de saber que s'estan aprofitant dels recursos públics per a fer-se la seua campanya”.

  Pujar