elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Herminio Serra sol·licita al ple treballar per a fer accessible el Palau dels Marquesos de Vivel de la Vall

Herminio Serra sol·licita al ple treballar per a fer accessible el Palau dels Marquesos de Vivel de la Vall
  • El portaveu del PP, Herminio Serra, sol·licita a l'alcaldessa iniciar converses amb Caixa Castelló per a adoptar les mesures oportunes que permeten garantir l'accés a tots els veïns, especialment en la zona del jardí interior. “Tots guanyarem”

  • El líder del PP en la localitat destaca que este és un “edifici emblemàtic” que s'ha convertit en el pulmó cultural de la Vall. “Volem que l'oferta arribe a tots els veïns sense que les barreres físiques de l'immoble siguen un impediment”, afirma

El Partit Popular de la Vall d'Uixó ha registrat una iniciativa al ple amb l'objectiu d'habilitar l'accessibilitat en el Palau dels Marquesos de Vivel. L'edifici “és el pulmó cultural de la nostra localitat, empleat de manera periòdica per a completar l'oferta del nostre municipi. I és per això que considerem que s'ha d'adaptar a tots els veïns, especialment als qui tenen una mobilitat reduïda”.

Així ho ha considerat el portaveu del PP a la Vall d'Uixó, Herminio Serra, qui proposa “una iniciativa que ens sume a tots, perquè es tracta de guanyar pel nostre poble i obrir, sense dificultats, un espai cultural a tota la població”.

Per a aconseguir-ho, el líder popular planteja “iniciar els treballs per a contactar amb Caixa Castelló, propietària de l'immoble, i avaluar quines mesures podrien implementar-se per a garantir l'accés de tota la població a estes instal·lacions”. Especialment, tal com assenyala Serra, en la zona del jardí interior, on resulta “més complicat” l'accés als qui tenen una mobilitat reduïda però desitgen, per dret, gaudir de la programació cultural del nostre poble”.

A la Vall d'Uixó, el PP aposta per “millorar i condicionar tots els espais públics per a assegurar que cap veí es queda fora de l'oferta pública per motius d'accessibilitat”. En este sentit, “la proposta és senzilla però de gran impacte per a tants veïns que hui no poden gaudir d'esta programació per l'absència de rampes o accessos degudament habilitats. Demanem que es corregisca en llaures a garantir una ciutat més inclusiva i oberta per a tots”, ha manifestat el regidor.

 

Pujar