elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Herminio Serra defén a la Vall d'Uixó les deduccions fiscals que Carlos Mazón garantix a les famílies

Herminio Serra defén a la Vall d'Uixó les deduccions fiscals que Carlos Mazón garantix a les famílies
  • El portaveu del PP en la Vall, Herminio Serra, al costat del secretari general del PPCS i diputat autonòmic, Salvador Aguilella, així com regidors i diputats del PPCS, recorren negocis de la localitat amb l'objectiu de “informar sobre els avantatges”

El portaveu del Partit Popular a la Vall d'Uixó ha defés en la localitat els avantatges fiscals que el president del Consell, Carlos Mazón, garantix a les famílies en la declaració de la renda que esta setmana ha arrancat.

“L'objectiu és que els nostres veïns coneguen en què es traduïxen les decisions valentes i fermes que el PPCV ha aprovat al capdavant de la Generalitat, perquè són millores que injecten liquiditat a les butxaques de centenars de valleros i valleras”, ha manifestat el regidor del PP. 

Serra ha estat acompanyat per diputats autonòmics del PPCS, entre ells el secretari general, Salvador Aguilella, així com Jesús Lecha i Beatriz Gascó, a més de regidors del grup municipal del PP en la localitat. “Hem visitat gimnasos, òptiques o clíniques dentals, negocis beneficiats directament de les millores fiscals aprovades per Carlos Mazón que a nivell autonòmic tenen un impacte positiu en els contribuents de 180 milions d'euros. “Uns diners que el Botànic va decidir no injectar als ciutadans i quedar-li'l per a finançar les seues despeses”. 

Amb el PP, “els veïns les rendes individuals dels quals siguen de fins a 32.000 euros o conjuntes de fins a 48.000 euros es beneficiaran de deduccions que són acumulables” i que s'apliquen sobre la pràctica esportiva, la salut bucodental, l'adquisició de cristalls graduats, lents de contacte i solucions de neteja, així com salut mental, malalties rares o cròniques d'alta complexitat, dany cerebral o Alzheimer. 

Tot això alhora que “es treballa de manera decidida a facilitar l'accés a l'habitatge amb la baixada de tipus per a joves que desitgen adquirir el seu primer habitatge i també amb un projecte ambiciós, el Pla Viu, al qual desitgem que la Vall s'adherisca per a promoure habitatges protegits garantint el dret constitucional a tots els ciutadans d'accedir a una llar”. “Perquè”, tal com ha declarat Serra, “el nou Consell treballa per a complir el promés”.

Pujar