elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Dolor a la Vall d'Uixó per la mort d'una ciclista atropellada per un conductor a Canet d'en Berenguer

Conchi Zaragoza
Conchi Zaragoza
  • El seu fill és jugador del CD Soneja i el seu marit un conegut DJ

La Vall d'Uixó i Algar del Palància ploren la mort de Conchi Zaragoza, una dona de 49 anys, amant de l'esport, que va morir de manera tràgica este diumenge a Canet d'en Berenguer, atropellada per un cotxe.

Segons ha pogut saber elperiodic.com, el conductor del vehicle va donar positiu en drogues.

En Algar del Palància han decretat tres dies de dol oficial per la defunció de la seua veïna, així ho han informat des de l'Ajuntament a través de les seues xarxes socials.

L'accident va succeir sobre les 9.00 hores en la CV-309 a Canet d'en Berenguer, segons informava el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU). Encara que un equip del SAMU es va desplaçar fins al lloc, realitzant-li maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada i d'estabilització, no va haver-hi resposta, la dona havia mort.

En conéixer-se la tràgica notícia, es va suspendre el partit que anaven a disputar el CD Castelló B i el CD Soneja, en la plantilla del qual juga el seu fill Carlos Panades.

Es tracta d'una família molt coneguda a la Vall d'Uixó: el seu marit és DJ, conegut com Stivi Panades.

Conchi Zaragoza estava involucrada en moltes causes. De fet va ser presidenta de l'Associació Esportiva Trotalgar, de Algar del Palància.

Consternació en xarxes socials

Després de conéixer-se la notícia, les mostres de dolor no es deixen de succeir. A través de les xarxes socials són moltes les persones que estan deixant missatges d'ànim al seu espòs i a través d'un grup de Facebook en el qual participa molta gent de la Vall d'Uixó i voltants que coneixien a la parella.

Pujar