elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP denuncia l'abandó de les pistes de pàdel en la Vall i demana reforçar la inversió i garantir la seguretat

El PP denuncia l'abandó de les pistes de pàdel en la Vall i demana reforçar la inversió i garantir la seguretat
  • La regidora del PP a la Vall d'Uixó, Marga Marco, es desplaça fins a les instal·lacions de pàdel per a mostrar l'estat d'abandó “que ens fa mal”. “Hui els esportistes afigen a la falta de conservació els danys provocats pel vent”, afirma

  • El PP visita el complex esportiu que està immers en un procés judicial. “El PSOE ens cobra un ‘tasazo’ per l'ús de dependències que estan abandonades. La falta d'il·luminació s'arrossega des de l'inici de l'estiu i segueix sense resoldre's”, lamenta

Lones trencades, xarxes caigudes, il·luminació avariada que no es repara i una falta de seguretat clamorosa a la qual s'enfronten els usuaris és l'escenari que descriu l'estat de les pistes de pàdel de la Vall d'Uixó.

Fins elles s'ha desplaçat hui la regidora del PP, Marga Marco, per a visualitzar “la realitat” que el PSOE “sembla no voler resoldre o, senzillament, ignorar”. Així ho ha manifestat la regidora del PP que ha mostrat la precarietat del complex esportiu al qual diàriament acudeixen aficionats a este esport.

“Hi ha una falta absoluta i conscient de manteniment. Hi ha xarxes trencades no reparades, unes altres estan caigudes i algunes estructures estan danyades, com en el cas de la il·luminació”. Tal com ha detallat Marco, “abans de l'estiu alertem que el sistema de focus de les pistes no funcionava. De huit focus existents només funcionen quatre. I esta és una circumstància que traslladem fa més de mig any i que hui segueix sense resoldre's”.

A estes circumstàncies se sumen els danys provocats per les fortes ratxes de vent registrades en la primera quinzena d'este mes de novembre. “I sent conscients que hi ha un segur pel mig que ha d'actuar, ens preguntem com no s'han pres mesures de seguretat en el complex lloc que els usuaris continuen emprant les instal·lacions”.

Les circumstàncies, “que demostren un desistiment absolut”, es produeixen en un complex que, a més, es troba immers en un procediment judicial que “podria obligar la nostra localitat a indemnitzar amb caràcter milionari al concessionari. I eixe import el pagarem tots de les nostres butxaques”.

Una més

La situació que es constata en este complex esportiu “no és extraordinària”. “És una més de les que vivim i denunciem en el nostre municipi, perquè ocorre un abandó similar en la pista de skate o en la pista de ciclisme”. “I tot això demostra que qui governa no treballa i la seua desídia es tradueix en una despesa indeguda per a les nostres butxaques que, a més, perjudica greument l'esport de la nostra localitat”.

Des del PP “continuarem alçant la veu pels nostres veïns, pels esportistes que mereixen infraestructures òptimes i que lamentablement està provocant la fugida a altres localitats per a poder entrenar en les condicions degudes”.

“Per part nostra, poden comptar amb nosaltres per a elevar la veu i exigir allò que els nostres veïns mereixen. Per a demandar un pla de millora i manteniment que conserve i evite la degradació de les nostres instal·lacions. Per a garantir la seguretat que qualsevol usuari mereix quan utilitza un recurs municipal”, ha rematat Marco.

Pujar