elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Dos corredores de la Vall d'Uixó s'emporten l'or al campionat d'Espanya de ciclisme en pista

Dos corredores de la Vall d'Uixó s'emporten l'or al campionat d'Espanya de ciclisme en pista
  • Amanda i Débora Miravet van representar a la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana en el Campionat d'Espanya de Ciclisme en pista

Durant la setmana passada Santa, dos corredores de la Vall d'Uixó es van destacar en el Campionat d'Espanya de Ciclisme en Pista, representant a la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana amb gran èxit.

Amanda Miravet, una de les representants, va aconseguir impressionants resultats, obtenint el títol de Campiona d'Espanya en persecució olímpica i en Velocitat olímpica. A més, es va adjudicar el subcampionat en persecució individual, i va aconseguir el tercer lloc en la prova d'escratx, així com el quint lloc en la prova d'eliminació.

D'altra banda, Débora Miravet també va destacar en la competició, assegurant-se el títol de Campiona d'Espanya en persecució olímpica i aconseguint un destacat lloc entre els 15 primers en la prova d'eliminació.

Lamentablement, la prova de Puntuació va ser suspesa a causa de les inclemències del temps, on totes dues corredores tenien possibilitats de pujar al podi.

Pujar