elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Conselleria d’Educació inicia el procés d'admissió als centres d'educació infantil i primària per al curs 2020-21

La Conselleria d’Educació inicia el procés d'admissió als centres d'educació infantil i primària per al curs 2020-21
  • Davant la situació excepcional, les matrícules es gestionaran de forma telemàtica, encara que els centres educatius es troben oberts per a atendre qualsevol dubte

La Conselleria d’Educació obri hui, dilluns 8 de juny, el calendari de matrícula per als centres d'educació infantil i primària per al curs 2020-2021, en la web www.telematricula.es. El procés d'admissió estarà obert fins al 16 de juny en infantil i primària, i del 17 al 27 de junys en secundària i batxillerat, i els resultats definitius es publicaran el dimecres 1 de juliol.

L'educació pública del municipi rebrà a 260 xiquetes i xiquets nascuts el 2018 (Infantil 2 anys), i a 237 xiquetes i xiquets nascuts el 2017 (Infantil 3 anys): “des de 2015, este equip de govern ha fet un gran esforç per a augmentar l'oferta pública en infantil 2 anys”, explica la regidora d'Educació, Carmen García.

Les places d'educació infantil 2 anys es troben distribuïdes en un districte únic entre el C.E.I Sagrat Cor, el C.E.I.P Rosario Pérez, C.E.I.P Ausiàs March, C.E.I.P La Moleta i C.E.I.P Blasco Ibáñez, pel qual qualsevol persona de qualsevol lloc de la ciutat pot optar a aquests centres educatius.

Pujar