elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Comunitat Valenciana és l'escenari del rodatge de l'última pel·lícula que protagonitza Karra Elejalde

La Comunitat Valenciana és l'escenari del rodatge de l'última pel·lícula que protagonitza Karra Elejalde
  • Castelló, la Vall d'Uixó, València i Torrent són els escenaris triats per a aquesta pel·lícula que mescla ciència-ficció i humor

La Comunitat Valenciana és l'escenari triat per al rodatge d'una pel·lícula que té com a principal actor de repartiment al basc Karra Elejalde, un dels protagonistes de Huit cognoms bascos.

Al llarg de les pròximes setmanes el rodatge es desenvoluparà entre Castelló, la Vall d'Uixó, València i Torrent.

'Kepler Sisé B' és la pel·lícula del novell Alejandro Suárez Lozano que, després de l'èxit dels seus curtmetratges The Fisherman i Hidden Soldier, es llança a dirigir el seu primer llargmetratge. El film mescla ciència-ficció i humor a l'estil dels Monty Python.

Completen l'elenc Daniela Pezzotti, Jorge Bosch, Vicente Vergara i Pablo Molinero, entre altres.

Suárez Lozano explora, des d'una estètica molt original, la ferida que va deixar l'última crisi, a través del personatge de Jonás (Karra Elejalde), una sort de Quixot que creu viure en una missió interplanetària, i la seua veïna Zaida, una xiqueta que conviu atrapada amb el seu tutor legal.

Sota un rerefons de realitats complexes, el director proposa un cant a la vida, l'amistat i, sobretot, l'esperança, que descriu com “un viatge espacial surrealista, còmic, emocional i agredolç que tracta d'enlairar d'una realitat crua i esquinçadora cap a una proposta vitalista i optimista on la vida, malgrat totes les dificultats, sempre val la pena ser viscuda”.

Karra Elejalde confessa haver-se sentit captivat per l'emotiu i original guió i pel repte interpretatiu que suposa per a ell un personatge com Jonás, qui viu entre la lucidesa i la bogeria.

Kepler Sisé B és una producció de Turanga Films (Lina Badenes), Pincheforn Produccions (Gonzalo de Santiago) i Kepler Sisé B, A.I.E. en coproducció amb Quexito Films i Noodles Production (França). Compta amb el suport de l'ICAA i de l'Institut Valencià de Cultura, i amb la participació d'RTVE, À Punt Mitjana, Crea SGR i l'ICO. La distribuïdora Filmax serà l'encarregada de la seua estrena en cinemes d'Espanya.

Sinopsi

Zaida és una xiqueta solitària que viu amb el seu padrastre en un barri humil, i el seu peculiar veí Jonás, un vell solitari, que passa els seus dies refugiat en el seu món imaginari creient que el seu pis és una nau espacial, l'Orión, en un planeta estrany i llunyà, Kepler, i ell un astronauta de la NASA.

La casual trobada entre tots dos esdevindrà en una peculiar i especial relació en la qual tots dos es descobriran, s'ajudaran i se salvaran l'u a l'altre embarcant-se en una surrealista i emotiva missió de rescat mutu que els posarà a resguard de les inclemències de la vida.

Pujar