elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP compartix amb la directiva de les Penyes en Festes el “millor futur d'una festa que és riquesa i motor econòmic per a la Vall”

El PP compartix amb la directiva de les Penyes en Festes el “millor futur d'una festa que és riquesa i motor econòmic per a la Vall”
  • El portaveu del PP en la Vall, Herminio Serra, al costat de regidors del seu grup municipal, es reunixen amb el president del col·lectiu, Héctor Bermúdez, i els membres de la nova directiva. “La seua activitat és riquesa per a la Vall i desitgem que cresc

  • Serra es compromet a exercir de “canal de comunicació” i “enllaç” amb les institucions per a “garantir que esta festa que és econòmica, social i culturalment singular, obtinga tot el suport que permeta posar en valor el patrimoni de la Vall d'Uixó”

El portaveu del Partit Popular de la Vall, Herminio Serra, s'ha reunit amb el president de les Penyes en Festes, Héctor Bermúdez, per a compartir “objectius amb la nova directiva que garantisquen el millor futur d'una festa que és riquesa i oportunitats per a la Vall”.

Així ho ha declarat el líder del PP en la localitat qui, al costat dels seus regidors, s'ha reunit amb els nous membres de la directiva per a “compartir projectes, iniciatives i noves idees que permeten posar en valor esta joia que tenim la sort de gaudir cada any amb una festa única que celebrem ja este mes amb el Mig Any Fester”.

“Hem traslladat a la nova directiva el nostre compromís ferm per a garantir que esta manifestació pública que transcendix davanteres siga, encara més si cap, un motiu d'orgull i de celebració”. I tal com ha manifestat Serra, “estem al seu servici per a exercir de canal de comunicació i enllaç amb les administracions oportunes a fi d'obtindre el major dels suports”.

Des del PP, tal com ha indicat el portaveu, “som fervents seguidors d'esta festa que és promoció més enllà d'esta província i de la Comunitat Valenciana amb el Concurs de Ramaderies que a nivell nacional és focus de totes les mirades”. Per això “agraïm que els membres del col·lectiu ens hagen traslladat alguns dels projectes que volen implementar ja este 2024”. Perquè la seua “activitat és sinònim d'ocupació per a milers de famílies del nostre municipi i té un impacte positiu per a la Vall que supera el milió d'euros”. “Volem que continue creixent, perquè a més oportunitats major benefici per a la nostra localitat”. “Estem al seu servici”, ha manifestat el regidor.

Pujar