elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una castellonenca, subcampiona d'Espanya en un prestigiós concurs de perruqueria

Concurs de perruqueria Loréal a Barcelona Yasmina Bon
Concurs de perruqueria Loréal a Barcelona Yasmina Bon
  • Yasmina Bon, natural d'Alfondeguilla, treballa en un saló de la Vall d'Uixó i es va proclamar subcampiona global d'Espanya i guanyadora dels premis al millor talle i styling global i al millor treball editorial global

MÉS FOTOS
Concus de perruqueria Loréal a Barcelona Yasmina Bon
Concurs de perruqueria Loréal a Barcelona Yasmina Bon
Concurs de perruqueria Loréal a Barcelona Yasmina Bon

La castellonenca Yasmina Bon es va proclamar aquesta setmana subcampiona d'Espanya en un prestigiós concurs de perruqueria.

Aquesta perruquera, natural d'Alfondeguilla, que treballa en el saló Five de la Vall d'Uixó i porta a la seua esquena 14 anys de professió, va aconseguir a més del segon premi global d'Espanya, alçar-se amb dos guardons més: millor talle i styling global, i millor treball editorial global.

Per a Yasmina Bon, aconseguir el triplet “ens dóna molta força tant al saló com a mi, i ens posiciona molt bé a nivell nacional”. “L'experiència que vaig viure a Barcelona va ser fantàstica i emociona tornar a casa amb tres premis”.

Aquesta és la segona vegada que aquesta professional de la perruqueria es presenta als premis Style & Colour Trophy de L’Oréal Professionnel España i “encara que l'any passat no vaig tenir sort, aquest 2020 ens ha anat genial”.

Yasmina Bon va ser una de les 12 triades per a la final que es va celebrar a Barcelona dilluns passat.

Pujar