Castellano

La Nucia, present en FITUR com a capital esportiva de la Costa Blanca

La Nucia, present en FITUR com a capital esportiva de la Costa Blanca
La Nucia, present en FITUR com a capital esportiva de la Costa Blanca
  • La localitat alacantina ha presentat alguns grans esdeveniments esportius d'aquest 2020 en la Fira Internacional de Turisme de Madrid per a convertir-se en "Destinació Esportiva Intel·ligent (DDI)"

Ser capital de l'esport i difondre la imatge de La Nucia a través de cites esportives d'importància mundial. És la idea que ha transmés la localitat alacantina durant la Fira Internacional de Turisme (FITUR) que se celebra aquests dies a Madrid.

El Campionat Unió Mediterrani sub 23 d'Atletisme (6 i 7 de juny) i d'una prova del Nacional de Rallyes d'Asfalt són els dos esdeveniments esportius que difondran la imatge de la Costa Blanca a través de La Nucia i que arribarà a tothom gràcies a la participació de pràcticament una trentena de països en el campionat d'atletisme.

“Aquesta competició difondrà la nostra marca de #LaNuciaCiudadDelDeporte per tres continents”, comentava el seu alcalde, Bernabé Cano, qui ha presentat al costat del Patronat de Turisme Costa Blanca tots dos esdeveniments.

En aquesta mateixa línia La Nucia ha donat a conéixer el seu “projecte estratègic” per a convertir-se en “Destinació Esportiva Intel·ligent (DDI)". L'Ajuntament de La Nucia s'ha proposat com a objectiu emprendre la seua transformació cap a una Destinació Turística Intel·ligent (*DTI) amb especialització en Turisme Esportiu (DDI), aprofitant les sinergies de “turisme, esport i tecnologia”. Un projecte a mitjà termini en el qual ha començat a treballar en 2020.

Pots veure ACÍ la notícia ampliada.

Pujar