13 de desembre de 2019 13/12/19

ExpoNucía 2018 calfa motors per a celebrar la seua cinquena edició aquest cap de setmana

ExpoNucía 2018 calfa motors per a celebrar la seua cinquena edició aquest cap de setmana  - (foto 1)
  • Enguany s'espera batre un nou record d'assistència

MÉS FOTOS
ExpoNucía 2018 calfa motors per a celebrar la seua cinquena edició aquest cap de setmana  - (foto 2)
ExpoNucía 2018 calfa motors per a celebrar la seua cinquena edició aquest cap de setmana  - (foto 3)

El cap de setmana vinent, del 19 al 21 d'octubre, el municipi de La Nucia acull la cinquena edició de la Exponucía. El lloc triat per a celebrar aquesta nova edició és, un any més, el Pavelló de la Ciutat Esportiva.

Aquesta fira comercial, que comptarà amb un total de 10.000 metres quadres d'exposició, estarà oberta al públic de divendres a diumenge i dividida en cinc grans àrees fonamentals. Els visitants podran gaudir de les següents zones: Fira Comercial (dins Pavelló), Fira de l'Automòbil (Pàrquing Pavelló) , zona d'actuacions (al costat d'Educació Vial), zona gastronòmica i zona infantil (Parc d'Educació Vial).

La V Exponucía està organitzada per AECNU (Associació d'Empresaris i Comerciants de La Nucia) i les regidories d'Indústria i Comerç de l'Ajuntament de La Nucia, amb la col·laboració de la Diputació d'Alacant i la Consellería d'Economia i Comerç de la Generalitat Valenciana Animació per a tots els públics.

Un dels atractius de la ExpoNucía és la gran varietat d'opcions que ofereix pensant en tots els públics. És sota aquesta premissa que l'exposició explicarà també per a zones dedicades als més xicotets, com són la ludoteca i els tallers d'animació infantil. A més, s'instal·laran al llarg de tot el recinte foodtrucks amb menjar per a tots els gustos i una barra de begudes que muntaran els Majorals 2019- Comissió La Traca de La Nucia.

En aquesta mateixa línia, tot aquell que s'acoste a La Nucia aquest cap de setmana gaudirà d'actuacions en directe, exhibicions, demostracions i moltes altres sorpreses. Es tracta d'una de les novetats d'enguany i que se situarà junt la zona d'educació vial. Entre les activitats programades estan l'actuació de DJ Aitor Belda, qui amenitzarà les hores amb la seua música, i la demostració de capoeira que serà a càrrec de l'Escola Capoeira Oriazamla.

Superar els 15.000 visitants

Són quatre les edicions que porta la ExpoNucía a les seues esquenes, quatre anys que animen a l'organització a continuar superant-se any rere any. És per açò que, vist l'èxit que es va registrar l'any passat quan es van arribar als 15.000 visitants, aquesta cinquena edició cerca augmentar aqueixa xifra.

Amb aquest objectiu en ment, s'ha posat a la disposició dels visitants un major espai on concentrar-se. La diferència en aquesta nova edició de la fira comercial és notable: l'any passat es disposava de 7.000 metres quadrats i en aquest nou any s'arriba als 10.000 metres quadrats distribuïts entre el Pavelló de la Ciutat Esportiva i el pàrquing de la mateixa.

En la seua quarta edició en 2017 Exponucía va comptar amb 15.000 visitants, que van generar un volum directe de negoci d'1 milió d'euros. 50 stands i 20 marques ExpoNucía acapararà tots els plans en el municipi durant el cap de setmana, i en aquesta cinquena edició comptarà amb la participació 50 stands i 20 marques situats dins del Pavelló, com a part de la Fira Comercial.

Pel que fa a la Fira de l'Automòbil, un any més se sumisca a aquest esdeveniment comptant amb un àrea dedicada exclusivament a l'automòbil. S'ha convertit en un dels grans atractius d'aquesta cita. En ella, es comptarà amb importants signatures de concessionaris, al voltant de 15 marques. En ella, els visitants trobaran una gran selecció de vehicles km0, així com d'ofertes especials per a l'ocasió.

Horari "Non Stop" i Entrada Gratuïta

L'horari de la V Exponucía és "non stop", sense tancament al migdia, per a comoditat del visitant: divendres 19 d'octubre de 15 a 21 hores, dissabte 20 d'octubre de 10 a 21 hores i el diumenge 21 d'octubre l'horari serà de 10 a 19 hores. L'entrada del públic serà lliure i gratuïta durant els tres dies de Exponucía.

 

ocultar
ExpoNucía 2018 calfa motors per a celebrar la seua cinquena edició aquest cap de setmana
Pujar