2 d’abril de 2020 2/4/20

Sense mosquit tigre a La Llosa

Sense mosquit tigre a La Llosa - (foto 1)

  La prevenció del mosquit tigre està funcionant al terme municipal de La Llosa. Els controls i proves que estan duent a terme el municipi no han detectat la presència d'esta espècie a les zones humides de la localitat. L'alcalde, Ximo Llopis, ha explicat que es tracta de l'únic terme municipal en el qual no s'ha detectat la presència de l'espècie. El primer edil ha mostrat la seua satisfacció per l'eficiència dels treballs. No obstant això ha fet una crida als veïns perquè segueixen les mesures de prevenció i informen al consistori si detecten la presència de mosquit tigre.

  Llopis ha explicat que "des de fa anys a La Llosa estem treballant conjuntament amb la Diputació i una empresa especialitzada. El fruit d'esta tasca s'està apreciant"

  Suport de la Diputació

  Ximo Llopis ha valorat el suport que està rebent La Llosa de la Diputació de Castelló. Des de l'organisme provincial s'ha posat a disposició de la Llosa el servei de prevenció i també l'elaboració d'informes en cas que es detecte la plaga.

  Els municipis disposen del calendari d’eixides dels tècnics en què es comproven les zones de risc.

  L'alcalde de La Llosa també ha recordat que els veïns disposen de fullets informatius a l'ajuntament. L'any passat La Llosa va ser un dels 74 municipis de la província que va rebre ajuda de la Diputació per prevenir la presència del mosquit tigre.

  Pujar