28 de febrer de 2020 28/2/20

La Llosa valora els 15 dies de festes patronals

La Llosa valora els 15 dies de festes patronals - (foto 1)

    L'Ajuntament de la Llosa ha fet una valoració "molt positiva" del desenvolupament de les festes patronals de la localitat. L'alcalde, Ximo Llopis, ha indicat que les festes han registrat una elevada participació dels veïns i han comptat amb nombroses novetats.

    Llopis també s'ha congratulat del desenvolupament dels actes taurins, en els quals no s'ha registrat cap incident. El primer edil ha apuntat que aquest any, tenint en compte la bona salut econòmica del municipi, es van poder destinar més recursos per a l'organització de la setmana cultural i les celebracions.

    D'altra banda ha destacat la implicació de col·lectius i veïns en el desenvolupament dels esdeveniments. En aquest sentit ha valorat la implicació i esforç de la comissió de Sant Vicent amb el "xiringuito".

    Llopis ha incidit en la presentació de la nova bandera del municipi o el nou estendard de Sant Felip Neri, patró de la localitat. Actes esportius, culturals, gastronòmics, musicals... han omplert durant 15 dies la localitat de la Plana Baixa. L'alcalde ha agraït també la col·laboració de tot el personal municipal, Policia Local, Protecció Civil i equip de govern així com de tots els que han col·laborat.

    Pujar