30 d’octubre de 2020 30/10/20

La direcció territorial d'Educació invertirà en la millora del col·legi de La Llosa després de la petició de l'Ajuntament

La direcció territorial d'Educació invertirà en la millora del col·legi de La Llosa després de la petició de l'Ajuntament - (foto 1)
  • L'Ajuntament també realitzarà una aportació

L'alcalde de La Llosa, Ximo Llopis i el director territorial d'Educació, Robert Roig, han signat un document pel qual la direcció territorial d'Educació es compromet a invertir en el col·legi de La Llosa per executar una actuació d'emergència en els serveis de les aules. Educació encara no ha concretat la quantitat que invertirà. L'alcalde s'ha compromès a que l'Ajuntament també col·labore amb la direcció territorial. Ximo Llopis confia que des de la Generalitat Valenciana s'establisca un programa d'inversions que s'estenga en els propers anys per millorar les instal·lacions més deteriorades.

Des de fa mesos el consistori està treballant per aconseguir que Educació invertisca en les millores del centre.

A petició del municipi, tècnics de la Conselleria ja s'han desplaçat fins al centre per realitzar una avaluació de danys. Així mateix l'Ajuntament de La Llosa va realitzar un informe inicial sobre les principals deficiències que presenta el centre educatiu.

Pujar