22 d’octubre de 2020 22/10/20

La X Winter School del Màster Erasmus Mundus en Psicologia s'acomiada de 60 estudiants

    El Centre International de Gandia de la Universitat de València acomiada demà els vora de 60 de 23 països estan participant en la X edició de la Winter School 'Bernhard Wilpert', celebrada en el marc del Màster Erasmus Mundus, que dirigeix el professor de la Universitat de València, José María Peiró.

    L'acte de cloenda tindrà lloc demà divendres a les 19h a la Casa de Cultura de Gandia amb presència del director del Centre de Gandia de la Universitat de València, J.Emili Aura; del director del Màster Erasmus Mundus, José María Peiró; i altres professors d'aquest Màster.

    Aquesta Escola d'Hivern és una acció formativa pionera de caràcter internacional. El Màster Erasmus Mundus és impartit pel Consorci WOPP de cinc universitats europees (Barcelona, Bolonya, Coïmbra, París-Descartes i València) i les de Brasília (Brasil) i Guelph (Canadà), i coordinat per un equip de professors de la Facultat de Psicologia i l'Institut Universitari de Recerca en Psicologia dels Recursos Humans, del Desenvolupament Organitzacional i de la Qualitat de Vida Laboral (IDOCAL) de la Universitat de València.

    Pujar