elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vols treballar en el nou hotel de la platja de Gandia?

Vols treballar en el nou hotel de la platja de Gandia?
  • S'ha obert el procés de selecció per a cobrir més de 70 llocs i donar servei a partir del pròxim estiu

El nou hotel de la platja de Gandia obri una nova oportunitat laboral per a 70 persones, xifra que es posa a la disposició de la ciutadania perquè puguen accedir al procés de selecció de la nova infraestructura de la zona costanera de la capital de la Safor.

L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada pel regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell, convidats pel promotor de la infraestructura hotelera, han visitat el nou Hotel Caleia Gandia SPA, on van poder comprovar que l'hotel de quatre estreles superior es troba ja pràcticament finalitzat.

Després de la visita, l'alcaldessa ha explicat que l'empresa li ha comunicat que la intenció és obrir les portes de l'establiment hoteler de cara a la campanya estival i que en breu s'iniciarà la selecció de personal, ja que l'Hotel Senator necessitarà més de 70 treballadors per a dur a terme el seu funcionament.

Entre els perfils més demandats es troben cambrers, cuiners, personal de neteja, recepcionistes, personal de manteniment a més de persones de direcció, entre altres.

El procés de selecció es realitzarà a Gandia i l'empresa ha comunicat que preferiblement contractarà persones de la ciutat i comarca. Els interessats a participar en el procés de selecció poden fer-lo entregant el seu currículum en les oficines de l'Urbalab o enviant un correu electrònic a: seleccion@playasenator.com.

L'alcaldessa també ha fet referència a les millores que s'han realitzat en l'entorn urbà d'aquesta zona de la platja amb una inversió pròxima als 400.000 euros que s'han pogut mobilitzar gràcies als impostos que ha generat la construcció de la infraestructura hotelera i que han contemplat la creació d'una nova plaça pública de 400 metres quadrats així com la millora dels vials i el mobiliari públic de la zona.

Per part seua, Mascarell va incidir en què aquesta nova infraestructura hotelera suposarà “un revulsiu per al sector turístic i per a la ciutat, ja que amplia la nostra oferta cap a clients d'un major poder adquisitiu” i afegia que “serà dels pocs hotels nous que òbriguen les seues portes. Un aspecte que indica la importància que està adquirint la nostra ciutat a l'hora de captar inversió privada”

Hotel Caleia Gandia SPA

La nova infraestructura hotelera comptarà amb 200 habitacions distribuïdes en 10 plantes, de les quals 30 seran suites. L'hotel, de quatre estreles superior, tindrà 13 altures i serà edificat amb els màxims requisits a nivell energètic i mediambiental; i tindrà un disseny modern. A més, i sobre una superfície de 5.000 metres quadrats, la zona comptarà amb un complex residencial de 90 apartaments.

Pujar