17 d’octubre de 2019 17/10/19

Visita al programa d'inserció sociolaboral T’acompanyem del Grau

Visita al programa d'inserció sociolaboral T’acompanyem del Grau - (foto 1)
MÉS FOTOS
Visita al programa d'inserció sociolaboral T’acompanyem del Grau - (foto 2)
Visita al programa d'inserció sociolaboral T’acompanyem del Grau - (foto 3)

El regidor de Responsabilitat Social, Nahuel González, va visitar ahir el programa d'inserció sociolaboral T’acompanyem, una iniciativa cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020, l'Ajuntament de Gandia i la Generalitat Valenciana a través de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

El programa T’acompanyem es du a terme de juliol a desembre de 2018, dirigit als usuaris de Serveis Socials del Grau, i consisteix en el desenvolupament d'ITINERARIS INTEGRATS PER A LA INSERCIÓ SOCIOLABORAL DE PERSONES EN SITUACIÓ O RISC D'EXCLUSIÓ SOCIAL.

González, acompanyat de la Cap de Servei del Departament de Serveis Socials, Loles Sanchis, i la Cap de Secció Isabela Seguí, van voler conèixer de primera mà el funcionament del programa i visitar una de les accions formatives del curs d'arranjament d'habitacions i zones en allotjaments, i del curs de competències digitals nivell bàsic.

 “Cal destacar la importància que suposa per a la població del Grau la realització d'un programa d'inserció sociolaboral, per això vull agrair tant a l'equip de Serveis Socials com a l'equip que forma el programa T’acompanyem el seu esforç i implicació perquè el projecte es duga a terme i contribuïsca a l'empoderament de les persones en situació o risc d'exclusió social de la zona, oferint-los una atenció integral i ampliant les seues possibilitats d'integració en el mercat laboral”, ha assegurat González.

L'objectiu del programa és establir ponts entre les persones participants i el mercat laboral a través de sessions individuals, tallers grupals d'orientació laboral i cursos de formació específica.

El projecte està format per un equip multidisciplinari de tres orientadores laborals, dos prospectors/intermediadors laborals i dues treballadores socials, que treballen en coordinació amb l'equip base de Serveis Socials i la treballadora social municipal del Grau de Gandia, Begoña Martí, per a complir amb els objectius del programa.

Actualment, més de cent persones residents al Grau de Gandia han pogut beneficiar-se de les accions del programa, ja siga a través de la participació en algun curs formatiu, o a través de sessions individuals i grupals d'orientació sociolaboral.

 

ocultar
Visita al programa d'inserció sociolaboral T’acompanyem del Grau
Pujar