elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
INCENDI GANDIA

VÍDEO | Els bombers donen per extingit l'incendi de la fàbrica de Dulcesol a Gandia

Desallotgen la fàbrica de Dulcesol a Gandia per un incendi
Desallotgen la fàbrica de Dulcesol a Gandia per un incendi
  • Set dotacions de bombers han treballat en la nau, on s'ha desallotjat a 500 treballadors i tretze han sigut traslladats a l'hospital pel fum

MÉS FOTOS
VÍDEO | Els bombers donen per extingit l'incendi de la fàbrica de Dulcesol a Gandia - (foto 2)

Una espectacular columna de fum s'ha alçat a Gandia este dimecres al matí per un incendi industrial que s'ha deslligat a la fàbrica de la companyia Dulcesol. Un foc que els bombers del Consorci Provincial de València han donat per extingit quasi set hores després d'haver-se declarat.

Un ampli dispositiu de set dotacions de bombers del Consorci Provincial s'ha mobilitzat fins a la nau, situada en el polígon industrial Benieto, a l'altre costat del riu Serpis, per a atallar les flames, que han sigut controlades.

Des d'Emergències han explicat que els 500 treballadors de la fàbrica de dolços han sigut desallotjats ràpidament, per la qual cosa no s'han registrat ferits, encara que una persona ha sigut atesa per inhalació de fum per una ambulància de Suport Vital Bàsic.

Des del Consorci Provincial han informat que el foc, pel qual s'ha rebut el primer avís a les 11.21 hores del matí, ha afectat principalment farines i plàstics.

La gran quantitat de fum fomentat pel vent ha obligat a tallar alguns carrers per la Policia Local, però afortunadament les flames s'han delimitat a una zona confinada de la fàbrica, per la qual cosa no ha afectat la resta de la nau, que anirà tornant a poc a poc a la normalitat, ha explicat l'alcalde José Manuel Prieto.

Pujar