Castellano

Sergio Marco i Carla Breco guanyen la 30 Cursa a Peu del Raval-Gandia

• L’esdeveniment va tindre tres modalitats: una primera competició infantil, una altra per a la Fundació Espurna i una última prova adulta

Ahir, dimecres 6 de desembre, va tindre lloc la 30 edició de la Cursa a Peu del Raval-Gandia Memorial Vicent Mañó. L'acte començà a les 9.45 hores amb la competició infantil i va continuar amb els 600 metres que recorregueren els membres de la Fundació Espurna.

A les 11.30 hores arrancà la carrera per a adults, que va consistir en un trajecte de 10 quilòmetres pels carrers de Gandia i, com la resta de proves, va començar i acabar al carrer Pellers.

Respecte als premis, Júlia Estruch Puig, Paula Martí Mestre i Clara Climent Bataller es van emportar el primer, segon i tercer lloc de la categoria Juvenil femenina, i Marcel Quintana Fernández, Marc Martínez Mañez i Arnau Salort Rubio van fer el mateix amb la masculina.

En la categoria Sènior, foren Carla Sancho Breco, Marina Camps Mansilla i Irene Llario Soler les que van coronar el podi femení, i Sergio Marco Carretero, Yeray Marchant Garcia i Quique Fernández Arroyo els qui ho feren al masculí.

Per part seua, Anaïs Reig Gregori, Michelle Dixon i Natalia Campos Galdo es van fer amb els guardons en la categoria Veterana A femenina, i Gustavo Sánchez, Juan Ramón Pous Pérez i Óscar Lizcano Sáez van aconseguir el mateix en la masculina.

Natalia Blasco López, Yolanda Sendra Sánchez i María Isabel Gómez Sanz s’emportaren l'or, la plata i el bronze de la categoria Veterana B femenina i Aitor Tejeria Aizpurua, Miguel Paris Turegano i Iván Fornes Chova van quedar primer, segon i tercer en la masculina.

En la classificació de Veterans C els primers en arribar a la meta van ser, d’una banda, Sonia Sánchez Martín, Desirée Fayos Pellicer i Sílvia Ortolá Molto, i, de l’altra, Salva Albert Bolinches, Atmane Laghoub i José María Orihuel Sendra.

Quant a la categoria de Veterans D, la van guanyar Maria Carmen Torregrosa, Raquel Solivelles Buigues i Anabel Esteve Ardid, així com José Vicente Máñez, Juan Ortolá Malvar i Alfredo Palacios Matoses.

Finalment, Louisa Ambler, Vicenta Viñes Gimeno i Rosa García Pérez es van emportar el primer, segon i tercer lloc de la categoria Veterana E femenina i Jose Gregori Carmona, Juan Bautista Aparici Bolufer i Jose Ferrando Talens van aconseguir el mateix en la masculina.

Cal destacar que Sergio Marco Carretero i Carla Breco Sancho van quedar primers en la classificació general masculina i femenina i, per tant, arreplegaren el Trofeu Especial Memorial Vicent Mañó. La resta de reconeixements poden consultar-se en https://www.somesport.com.

A l'acte van acudir l'alcalde de Gandia, José Manuel Prieto i el regidor delegat d'Esports, Jesús Naveiro, junt amb altres membres de la corporació municipal.

MÉS FOTOS
Sergio Marco i Carla Breco guanyen la 30 Cursa a Peu del Raval-Gandia - (foto 2)