30 de maig de 2020 30/5/20

Safor Bici reprén el servei amb més i millors bicis, nova app i web i importants millores de gestió

Safor Bici reprén el servei amb més i millors bicis, nova app i web i importants millores de gestió - (foto 1)
  • Des de hui Safor Bici compta amb 200 bicicletes que seran 300 en les pròximes setmanes

MÉS FOTOS
Safor Bici reprén el servei amb més i millors bicis, nova app i web i importants millores de gestió - (foto 2)
Safor Bici reprén el servei amb més i millors bicis, nova app i web i importants millores de gestió - (foto 3)

El regidor delegat de Seguretat i Mobilitat, Nacho Arnau, acompanyat per Juan Carlos Ludeña, de Impursa, empresa concessionària del servei de Safor Bici, han comparegut aquest matí en roda de premsa per anunciar que des de hui, el servei públic de bicicletes de la ciutat torna a funcionar.

Nacho Arnau ha recordat que fa uns mesos, l'empresa va sol·licitar al consistori fer una parada tècnica per tal de millorar el servei que es prestava. Aquesta parada tècnica va ser autoritzada pels tècnics municipals encarregats del servei i durant aquests dies s'han implementat millores substancials.
"Érem conscients que hi havia deficiències i la pausa ha servit per a millorar notablement el servei públic de bicicletes. Amb la introducció d'un programari més intuïtiu, un nou web on els usuaris podran donar-se d'alta (www.safor-bici.com) i una APP que ja està disponible a la plataforma Android i que ho estarà en breu per a terminals iOS".

Pel que fa a les bicicletes, l'edil ha recordat que abans de l'aturada només hi havia disponibles 80 bicicletes i que des de hui ja hi ha 200 bicicletes, aconseguint-les 300 al llarg de les pròximes setmanes, en les 36 bases distribuïdes per tot el terme municipal.

Tal com ha explicat el regidor, les bicicletes noves compten amb millores com canvi de marxes, rodes anti punxades o millors frens. Els nous vehicles conviuran de moment amb les bicicletes anteriors, que s'han posat a punt i han estat renovades per a l'ocasió. A mesura que les bicis anteriors es vagen deteriorant, se substituiran pel nou model.

Després de la parada tècnica, el govern municipal va acordar amb l'empresa concessionària que tots els usuaris que estigueren donats d'alta tindran tres mesos gratis, a manera de compensació per les molèsties. A més, i durant el mes de març, les noves altes mensuals disposaran del primer mes d'ús per només un euro i aquells ciutadans que contracten el servei per un any disposaran de dos mesos gratis.

"Tant l'empresa concessionària com el govern estem satisfets amb totes les millores introduïdes per augmentar la qualitat del servei que es presta" va afirmar el regidor.

Pel que fa al servei d'incidències o dubtes durant l'ús, la concessionària disposa d'un telèfon fixe on es podrà concertar una cita prèvia per solucionar dubtes (966.444.848) i d'un nombre mòbil, el 655.913.785, per atendre incidències durant el funcionament.

Per la seua banda, Juan Carlos Ludeña va destacar que "la nostra idea és facilitar l'alta dels usuaris de manera intuïtiva des de la mateixa web, des de l'App o en els tòtems de les diferents estacions. Hui dia, pràcticament tots disposem de telèfon mòbil i des d'aquest tipus de dispositius podrem controlar tot el procés o fins i tot fer una reserva d'un vehicle durant cinc minuts".

Pujar