31 de maig de 2020 31/5/20

Recepció Rebeca Bernabeu Atanassova a Gandía

Recepció Rebeca Bernabeu Atanassova a Gandía - (foto 1)

  L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant; i la regidora delegada d'Esports, Lydia Morant, han rebut aquest matí al despatx d'alcaldia a Rebeca Bernabeu Atanassova, del Club de Gimnàstica Rítmica Vida Gandia, per felicitar-lo pel subcampionat d'Espanya en el Nacional Copa de la categoria Base que va aconseguir el passat 6 de novembre a Pamplona.

  La gimnasta va estar acompanyada durant la recepció per Alicia Salcedo, entrenadora de Rebeca i presidenta del Club Gimnàstica Rítmica Vida Gandia, i Carlos Calvo, secretari de club.

  Diana Morant ha destacat que aquest pòdium implica que la gimnasta puja a l'àmbit absolut de l'especialitat després d'haver finalitzat la competició del Nacional Copa de la categoria Base com a segona classificada entre més de 200 gimnastes procedents de tot Espanya.

  "Com a ciutat és un orgull comptar amb Rebeca i amb el Club de Gimnàstica Rítmica Vida Gandia perquè representen la passió per un esport on les gimnastes transmeten alegria tot i estar competint al més alt nivell". "Rebeca és un referent i un exemple on moltes xiquetes de la ciutat es miren"

  Per la seua banda, Rebeca Bernabeu es va mostrar molt contenta per la medalla aconseguida. "Sabia que si ho feia bé podia obtenir un bon resultat. En aquell moment vaig sentir molta alegria perquè es va demostrar tota la feina que havia fet i on han tingut un paper molt important les meues entrenadores, l'equip tècnic i els meus pares". La gimnasta ha explicat que la seua rutina setmanal passa per entrenar prop de 18 hores entre setmana i competir els caps de setmana.

  Finalment, Alicia Salcedo, va mostrar el seu orgull pel resultat de Rebeca. "Porta des dels 5 anys al club i ha demostrat molta disciplina. S'ho mereixia i li tocava un resultat així, aquest era el seu any i els nervis no l'han traït".

  Pujar