elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tot a punt per a la celebració de la segona edició de la quinzena gastronòmica "Albergínia llistada de Gandia"

Tot a punt per a la celebració de la segona edició de la quinzena gastronòmica "Albergínia llistada de Gandia"
  MÉS FOTOS
  Tot a punt per a la celebració de la segona edició de la quinzena gastronòmica "Albergínia llistada de Gandia" - (foto 2)
  Tot a punt per a la celebració de la segona edició de la quinzena gastronòmica "Albergínia llistada de Gandia" - (foto 3)

  El regidor delegat de turisme, Vicent Mascarell, acompanyat pel president de Destí Safor, Jose Manuel Navarro, ha presentat aquest matí la segona edició de la quinzena gastronòmica "Albergínia llistada de Gandia" que se celebrarà del 19 a juny al 2 de juliol i on participaran 17 establiments de la ciutat com són Almar, Alquimia, Casa Jose, Casa Julia, Casa rosario, Casa tere, Chef Amadeo, El Andaluz, El Asombro Garden Grill, El Hogar del Pescador, Kayuko, L’Ham. La Cuina de Carlos Escoto, La Llotja, Mercat bar, Street Food, Toni Galo i Vins i Més.

  Tal com ha explicat l'edil, hui s'ha celebrat una mesa de turisme on s'ha explicat la programació d'activitats previstes (prop de 1.000) durant els pròxims mesos i que des d'avui la platja ja compta amb tots els serveis al 100%.

  Pel que fa a les jornades gastronòmiques, Mascarell ha desfermat la importància de la gastronomia com un motor més que faça atractiu el nostre destí alhora que es recolza els agricultors locals per afavorir la recuperació del seu cultiu i potenciem el seu valor gastronòmic entre professionals i comensals.

  Per la seua banda, Navarro ha valorat positivament la Fira gastronòmica Tasta Gandia celebrada la setmana passada amb motiu del Concurs Internacional de Fideuà i ha afirmat que l'albergínia és "un producte que ens dóna molt de joc a l'hora de preparar-lo de diverses maneres i que porta el nom de la nostra ciutat. Hem de posar-ho en valor".

  Un altre aspecte que s'ha destacat durant la compareixença és que els comensals disposaran d'una targeta que podran cunyar als establiments adherits que els permetrà participar en un sorteig de diversos premis com ara nits d'hotel, sessions de SPA i altres experiències.
  Tota la informació de la iniciativa pot ser consultada a www.destisafor.com.

  Nit de Sant Joan

  Pel que fa a la nit de Sant Joan, s'ha avançat que la setmana que ve es presentarà el dispositiu complet, però que hi haurà fogueres, música, batukada i castell de focs artificials.

  Pujar