elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els programes EMPUJU i EMERGE permeten la contractació de 23 persones aturats

Els programes EMPUJU i EMERGE permeten la contractació de 23 persones aturats
  MÉS FOTOS
  Els programes EMPUJU i EMERGE permeten la contractació de 23 persones aturats - (foto 2)
  Els programes EMPUJU i EMERGE permeten la contractació de 23 persones aturats - (foto 3)

  El saló de plenaris de l'Ajuntament de Gandia ha acollit aquest matí la recepció de les 23 persones que s'incorporen des de hui per fer les pràctiques laborals al consistori dins dels programes d'ocupació EMPUJU i EMERGE.

  Pel que fa a l'EMPUJU, s'hi incorporen 18 persones desocupades menors de trenta anys i ho fan a jornada completa durant un període de dotze mesos. Els perfils que s'han incorporat a aquesta edició són: periodista, enginyer tècnic forestal, manteniment edificis/vigilant, gravador de dades, tècnic auxiliar d'infermeria i mestre.

  Quant a EMERGE, es tracta d'un programa de subvencions Iniciativa Social, destinades a la contractació de persones aturades per corporacions locals de la Comunitat Valenciana, per a la realització d'accions previstes en plans o procediments d'emergències a l'àmbit forestal. S'hi incorporen cinc persones per desenvolupar aquestes tasques durant els pròxims 6 mesos. Tots dos programes estan subvencionats al 100% per la Generalitat Valenciana i compten amb un pressupost de 450.000 euros entre tots dos.

  L'alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat pel regidor delegat de coordinació Administrativa, Adrià Vila i la regidora Alícia Izquierdo ha donat la benvinguda als nous treballadors. "Prieto ha volgut agrair als presents la seua implicació en aquests programes" "Sempre és un plaer rebre persones que aportaran la seua experiència i formació a diversos departaments de l'ajuntament i per a nosaltres també és un plaer donar una oportunitat laboral des de l'administració" va declarar l'alcalde qui ha recordat que "la funció principal que tindreu als vostres departaments serà ajudar i servir els ciutadans".
  "Estic convençut que aportareu la vostra visió i que sereu capaços d'aportar una nova mirada a l'administració que ens enriquirà" va acabar.

  Pujar