elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El programa Incorpora't finalitza la primera ronda de tallers amb més de 300 usuaris

El programa Incorpora't finalitza la primera ronda de tallers amb més de 300 usuaris
  MÉS FOTOS
  El programa Incorpora't finalitza la primera ronda de tallers amb més de 300 usuaris - (foto 2)
  El programa Incorpora't finalitza la primera ronda de tallers amb més de 300 usuaris - (foto 3)

   La regidora delegada del benestar social, Inma Rodríguez, ha valorat la primera ronda de tallers socials dirigits a la població vulnerable de Gandia dins del programa Incorpora't. Una iniciativa finançada pel programa FSE+ de la Unió Europea i que inclou el Fons Social Europeu (FSE), el Fons Europeu d'ajuda per a les persones més desfavorides (FEAD), la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Programa de la Unió Europea per a la Unió Europea per a l'ocupació i la innovació social (EASI).

  Rodríguez s'ha mostrat satisfeta amb el resultat, ja que des de principis d'any "hem assistit a un total de 321 usuaris i hem creat diversos tallers de sociabilitat orientats a la millora de l'ocupabilitat. Cadascun d'aquests tallers ha tingut de 15 a 20 usuaris fins i tot, hem hagut de repetir alguns d'ells a causa de la demanda". Els tallers han abordat diferents camps, des de com preparar un currículum o afrontar una entrevista de treball a classes bàsiques d'informàtica, entre d'altres.

  Finalment, la regidora ha avançat que el departament ja treballa en la preparació de nous cursos i tallers per al pròxim curs 2023-2024 amb novetats en la formació orientada a l'ocupabilitat de los usuaris.

  Pujar