elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El primer resident de Medicina Familiar de la Comunitat tria el departament de salut de Gandia

El primer resident de Medicina Familiar de la Comunitat tria el departament de salut de Gandia
  • Raúl Pascual Tamames destaca el compromís amb la salut comunitària, l'equipament d'atenció primària i les instal·lacions

El primer metge intern resident (MIR) de la Comunitat Valenciana a decantar-se per l'especialitat de Medicina Familiar i Comunitària, Raúl Pascual Tamames, ha triat el departament de salut de Gandia per a continuar amb la seua formació especialitzada els pròxims quatre anys.

El jove estudiant, natural de la ciutat de València, explica que del departament de Gandia li va cridar l'atenció “el compromís amb la medicina comunitària, l'equipament dels centres de salut que permeten formar-se en tècniques complementàries a l'atenció primària, el bon ambient general que es veia i l'organització d'urgències”.

Com Raúl, altres 13 residents de Medicina Familiar i Comunitària realitzaran la seua formació especialitzada en el departament de Gandia, juntament amb els d'altres especialitats mèdiques: Aparell Digestiu, Pediatria, Ginecologia i Obstetrícia, Cirurgia General, Anestesiologia, Medicina Interna i Traumatologia.

A més, el departament també oferix quatre places d'Infermeria Familiar i Comunitària, i dos places d'Infermeria Obstètric-Ginecològica, així com una plaça de Farmàcia Hospitalària.

Els 29 nous residents començaran la seua formació especialitzada tant a l'hospital com als centres de salut a partir de la segona setmana de maig. El 17 de maig tindrà lloc la jornada de benvinguda a tots ells.

Pujar