elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El president de Baleària imparteix una conferència a Foment de Gandia sobre la Responsabilitat Social Corporativa

    L’Espai d’Economia de la Safor ofereix este dijous, 30 de març, una conferència que, sota el títol ‘La Responsabilitat Social Corporativa com a factor de competitivitat empresarial’, impartirà el president de Baleària, Adolf Útor. La xarrada, organitzada pel Cercle d’Economia de la Safor (CES), tindrà lloc a Foment d’Agricultura, Indústria i Comerç de Gandia a les 20 hores. L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, realitzarà una presentació de la ponència i Enrique Nogueroles, representant del CES, moderarà el posterior debat. L’entrada és lliure i gratuïta.

    L’objectiu és abordar com els compromisos ètics, la sostenibilitat ambiental, la conservació dels ecosistemes i les obres socials fan a una mercantil més competitiva.

    El president de Baleària, Adolf Útor, explicarà com assumeix la Responsabilitat Social Corporativa una de les companyies navilieres més importants d’Espanya, que és, també, líder en el transport de persones i mercaderies rodades al Mediterrani espanyol.

    Adolf Útor és membre del Consell d’ECSA (European Community Shipowners Associations), que agrupa el 42% de la flota mundial, de la Junta Directiva de la CEOE (on presideix el Consell del Mar); de l’Alt Consell Consultiu de l’Associació d’Enginyers Navals i Oceànics d’Espanya (AINE); del Comité Naval Espanyol de Bureau Veritas; d’Exceltur; de la Mesa del Turisme Nacional; de l’Associació Valenciana d’Empresaris; del Consell Rector de l’Associació per al Progrés de la Direcció; i fundador i directiu del Cercle d’Empresaris de Dénia i de la Fundació Conexus. A més, Utor, va ser, des de juny del 2009 fins a juny del 2015, el president de l’Associació Naviliera Espanyola (ANAVE).

    Pujar