1 d’abril de 2020 1/4/20

Policies, bombers i sanitaris “s'uneixen” en un emotiu aplaudiment a l'hospital de Gandia

Policies, bombers i sanitaris  “s'uneixen” en un emotiu aplaudiment a l'hospital de Gandia - (foto 1)

    Com ja és tota una tradició des que es va decretar l'estat d'alarma, els espanyols eixim als nostres balcons cada vesprada a les huit per a aplaudir a tots aquells sanitaris que treballen dia a dia per curar als malalts de coronavirus.

    Però ells no són els únics que estan lluitant per a frenar l'expansió del Covid-19 a la seua manera: els camioners que reparteixen diàriament els aliments que arriben a les nostres cases, els farmacèutics que ens proveeixen de medicaments, les botigues d'alimentació sempre amb les portes obertes i, per descomptat, les forces de seguretat de l'estat que vigilen pel nostre benestar.

    Aquest dimecres l'hospital de Gandia ha sigut testimoni d'un moment molt bonic: sanitaris, policies i bombers fos en un gran aplaudiment comú d'agraïment mutu. Efectius de la Policia Nacional, la Policia Local, Bombers de Consorci i personal sanitari del centre hospitalari, units -malgrat la distància de seguretat- en un mateix sentiment. Les imatges s'han fet virals en poques hores.

    Pujar