Podis i bons resultats per als atletes del club de Córrer el Garbí

Podis i bons resultats per als atletes del club de Córrer el Garbí - (foto 2)
    Podis i bons resultats per als atletes del club de Córrer el Garbí - (foto 3)
    Podis i bons resultats per als atletes del club de Córrer el Garbí - (foto 4)
    Podis i bons resultats per als atletes del club de Córrer el Garbí - (foto 5)

Un cap de setmana més el Club de Córrer el Garbí ha estat present en moltes carreres dels voltants. D'aquesta manera, el dissabte 27 corredors van disputar la XXXV edició de la Volta a Peu a Pego, destacant el tercer lloc del podi de Violeta Gómez. Noemí Almada va disputar a Ontinyent el 10k Moros Berberiscos i Víctor Vila el 14k de Canals, millorant la seua marca personal amb un temps de 01:06:03.

La família del Garbí es va alçar diumenge amb el magnífic triplet en el podi femení de les atletes Natalia Campos, Paula Mascarell i Anna Mora en la carrera Run for Parkinson disputada en la Platja de Gandia. Així com amb el molt bon resultat de l'equip del Garbí en la Marató Ekiden per relleus disputat a València on els participants Diego Montagut, Germán Zadowozniz, Marc Reina, Diego Vidal, José Vicente Máñez i Pablo Reina van quedar en 16º lloc d'entre 900 equips amb un crono de 02:35:06.

Ja el dilluns, Jesús Castellà, Javier Aragonés i Casimiro García van recórrer els 11.800 metres de la Volta a la Llacuna i un equip de 14 atletes del Garbí va participar en l'II Gran Fons dels Penyes Albes en Montixelvo, destacant el temps de Juanma Carretero i Pep Vila així com el segon lloc del podi aconseguit per Vicenta Ferrer.

En la Cursa de la Dona del Real de Gandia van participar fins a 17 atletes del Club i mereix posar en relleu el segon, tercer i quart llocs absoluts de Violeta Gómez, Susana Honrubia i Paula Mascarell, així com el primer, tercer i quart lloc de les xiquetes Inés Martínez, Laura Sanchis i Laura Piera.