elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 360 personas ja han participat en alguna de les activitats del programa Incorpora’t

Més de 360 personas ja han participat en alguna de les activitats del programa Incorpora’t
  MÉS FOTOS
  Més de 360 personas ja han participat en alguna de les activitats del programa Incorpora’t - (foto 2)
  Més de 360 personas ja han participat en alguna de les activitats del programa Incorpora’t - (foto 3)

  La regidora de Benestar Social de Gandia, Inma Rodríguez, ha mostrat satisfacció per l'acollida i els resultats que està tenint el programa Incorpora't. Un programa d'itineraris integrats d'inclusió laboral adreçat a persones en situació o risc d'exclusió social, finançat al 100% per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives que compta a més amb el cofinançament dels fons de la Unió Europea Plus, inclosos dins del contracte -programa 2021-2024.

  Des que ha començat a funcionar, més de 360 persones han fet alguna de les activitats del programa.

  Dins de la programació, durant el mes de setembre s'ha realitzat a l'URBALAB un taller destinat a explicar els perfils més demandats a la comarca de la Safor que va tenir una acollida excel·lent, ja que va aportar als interessats informació important a tenir en compte a l'hora de facilitar el fet d'aconseguir una feina.

  "Podem fer una valoració molt positiva de l'acollida que està tenint el programa i continuarem treballant en aquesta i altres línies que ens permeten donar a totes aquelles persones que ho necessiten les eines que posteriorment els permetran accedir al món laboral" va finalitzar la regidora.

  Pujar