elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les oficines de Serveis Socials de Gandia es traslladen per millorar la qualitat i la rapidesa de l'atenció

Les oficines de Serveis Socials de Gandia es traslladen per millorar la qualitat i la rapidesa de l'atenció
  • El nou espai obrirà les portes el pròxim dilluns al carrer Duque Carlos de Borja, 19

MÉS FOTOS
Les oficines de Serveis Socials de Gandia es traslladen per millorar la qualitat i la rapidesa de l'atenció - (foto 2)

La regidora delegada de Benestar Social, Inma Rodríguez, ha informat que les oficines de serveis socials de l'Ajuntament de Gandia es traslladen a partir de dilluns que ve a una nova seu situada al carrer Duque Carlos de Borja, 19.

Tal com ha explicat l'edil, aquest trasllat es realitza després d'haver dut a terme una anàlisi detallada de la situació actual, a més de considerar les necessitats dels usuaris i del mateix equip de professionals que desenvolupen la seua tasca a l'àrea, amb l'objectiu de millorar el servei públic que es presta.
"Amb aquest trasllat avancem estratègicament en l'optimització dels recursos, millorarem l'accessibilitat i proximitat amb la ciutadania, ja que es tracta d'una ubicació cèntrica en una zona ben comunicada i de fàcil accés", ha declarat la regidora.

Un altre dels aspectes que ha destacat Rodríguez és que amb aquest canvi es possibilita la concentració dels serveis de mesures judicials, l'equip d'Intervenció en Infància i Adolescents (EIIA), els assessors jurídics, l'equip administratiu i la direcció d'àrea en un únic espai. "Aquest canvi ens permetrà realitzar una gestió més eficient i coordinada de les diferents àrees, amb la qual cosa millorarem la qualitat i rapidesa en l'atenció i la resposta a les necessitats i demandes dels usuaris dels serveis socials", ha finalitzat.

Pujar