elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Nintendo Switch Tour arriba a Gandia dissabte

El Nintendo Switch Tour arriba a Gandia dissabte
  • Les carpes del Nintendo Switch Tour 2023 obriran les seues portes al Moll dels Borja, del 29 al 31 de juliol, i convidaran els gandians a jugar gratis a videojocs com Mario Kart 8 Deluxe, Everybody 1-2-Switch! o Pikmin 4

És estiu: tornen la platja, els gelats, les vacances… i el Nintendo Switch Tour 2023, un esdeveniment estival amb quasi 20 anys d'història que el 29 de juliol arriba a Gandia. El camió roig de Nintendo instal·larà les seues carpes al Moll dels Borja i convidarà els gandians a jugar de manera gratuïta a una vintena de títols, entre ells Mario Kart 8 Deluxe, Pikmin 4, Everybody 1-2-Switch!, Nintendo Switch Sports o The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Del 29 al 31 de juliol, les carpes obriran les seues portes de sis de la vesprada a 12 de la nit, per a aprofitar les hores més fresques del dia. Els assistents podran gaudir de més de 65 llocs de joc i trobar el seu títol preferit entre els 20 disponibles. Enguany, el gran protagonista és Mario, un personatge amb diverses generacions de fans de totes les edats. Els pares i mares que ho van descobrir en la Game Boy i els xicotets experts als comandaments de la Nintendo Switch gaudiran igualment amb Mario Kart 8 Deluxe, Super Mario 3D World, Super Mario Party, Luigi’s Mansion 3, Donkey Kong: Tropical Freeze, Super Mario Odyssey o Mario Strikers: Battle League Football. Tots són títols perfectes per a descobrir l'univers d'aquest personatge, ja que resulten molt senzills d'aprendre per als no iniciats i estan plens de divertits reptes i picades d'ullet per als experts. A més, tota la família pot submergir-se junta en l'aventura, gràcies a les maneres multijugador i al fet que són títols aptes per a tots els públics.

Ací juguem tots! Amb aquesta filosofia en ment, l'objectiu del Nintendo Switch Tour 2023 és que cada persona que s'acoste a les carpes trobe títols que li emocionen i li facen somriure. Els ‘gamers’ més avesats, per exemple, trobaran títols perfectes per a jugar en manera experta, com Metroid Prevalga Remastered i, molt especialment, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, el més recent lliurament d'una saga clàssica plena de prestigi.

Els menys versats en consoles gaudiran amb els títols d'interfície intuïtiva: Super Mario Party, Nintendo Switch Sports o Everybody 1-2-Switch!, una de les grans novetats d'enguany, amb desternillants competicions a base de mini-jocs que admeten de dos fins a 100 participants. No és necessari aprendre complicades combinacions de botons per a participar –i guanyar– en aquests jocs. Molts d'ells, de fet, utilitzen els sensors dels comandaments Joy-Con, que traslladen a la pantalla els moviments que realitza el jugador amb el cos.

Els grups d'amics també trobaran opcions per a emprendre junts diferents aventures, gràcies a les maneres multijugador de molts dels títols presents a la gira. Algú s'apunta a una vertiginosa carrera de cotxes amb Mario Kart 8 Deluxe, a una guerra de pintura en Splatoon 3 o a un intens combat en Pokémon Escarlata i Pokémon Púrpura?

I per als que no gaudeixen amb el ritme frenètic, hi ha títols que conviden a l'exploració i a la resolució de puzles de forma més relaxada i lliure d'estrés. Luigi’s Mansion 3, per exemple; o Pikmin 4, una de les novetats d'aquest estiu, que embarca al jugador en una aventura de rescat espacial, amb els adorables i diminuts Pikmin com a ajudants. Per cert: els primers visitants a acudir a la carpa cada vesprada s'emportaran un xicotet regal amb el segell Pikmin, un paquetet de llavors perquè la diversió continue florint a casa.

Abans de Gandia, el Nintendo Switch Tour 2023 va visitar Santiago de la Ribera, a Múrcia, Sevilla, El Puerto de Santa María, a Cadis, Màlaga i Almeria. Després es dirigirà a Vinaròs, a Castelló (4 al 6 d'agost); Calafell, a Tarragona (10 al 12 d'agost); Santander (17 al 19 d'agost); Vilagarcía de Arousa, a Pontevedra (21 al 23 d'agost); Avilés (26 al 28 d'agost); i San Sebastián de los Reyes, a Madrid (1 al 3 de setembre). Un recorregut de més de 4.000 quilòmetres pensat per a portar la diversió per tota la geografia espanyola, en una festa a la qual tots estan convidats.

Pujar