elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mercadona obri en Gandia el primer establiment amb l’estratègia sostenible 6.25

Mercadona obri en Gandia el primer establiment amb l’estratègia sostenible 6.25 - (foto 1)
  • L'alcaldessa i els regidors de Gestió responsable del territori i Qualitat urbana visiten les instal·lacions del supermercat reformat ubicat del Passeig de les Germanies

MÉS FOTOS
Mercadona obri en Gandia el primer establiment amb l’estratègia sostenible 6.25 - (foto 2)

L'Alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada dels regidors de Gestió responsable del territori i Qualitat Urbana, Alicia Izquierdo i Miguel Ángel Picornell, respectivament, ha visitat aquest matí el primer establiment de Mercadona a Gandia amb l'estratègia 6.25 que fomenta l'Economia Circular. Els hi ha rebut el director provincial de relacions externes de Mercadona, Borja Catalina.

L’estratègia 6.25 cap a una societat responsable amb el Medi Ambient vol aconseguir al 2025 l’objectiu triple:

1.- Reduir el 25% del plàstic.
2.- Tots els envasos de plàstics reciclables.
3.- Reciclar tot el seu residu plàstic. 

Tant l’alcaldessa com els regidors han felicitat a Mercadona per esta iniciativa que no sols pretén cuidar del medi ambient sinó també conscienciar a la ciutadania, una línia que comparteix Gandia com a ciutat sostenible i que vetla pel seu entorn. Durant esta pandèmia, segons Morant, l’economia circular està ocupant un lloc destacat en els plans de recuperació posteriors a la covid-19. Per tant, allò de “reduir, reutilitzar, reciclar”, en l’optimització de la gestió dels residus, seguix sent un missatge necessari i de molta importància.

A aquest supermercat, situat al passeig de les Germanies, s’ha implantant també el Nou Model de Tenda que ha suposat una inversió que supera els 3 milions d’euros, ha donat ocupació durant la fase de reforma a unes 200 persones i comptarà amb 60 persones en plantilla, totes amb ocupació fixa, estable i de qualitat.

Amb aquesta reforma, l'establiment consumirà un 40% menys d'energia que abans de l'actuació, i compta amb totes les seccions i innovació de Mercadona, inclosa la secció de “A punt per a Menjat”, o els nous models de venda de pernil al tall i forn.

Pujar