elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El MAGa celebra el Dia Internacional dels Museus amb una sèrie d’activitats per al cap de setmana

El MAGa celebra el Dia Internacional dels Museus amb una sèrie d’activitats per al cap de setmana
  • Els propers 21 i 22 de maig el MAGa realitzarà una sèrie d’activitats gratuïtes com una visita guiada a l’exposició ‘Els treballs i els dies’ i el taller ‘Artesans terrissers’

MÉS FOTOS
El MAGa celebra el Dia Internacional dels Museus amb una sèrie d’activitats per al cap de setmana - (foto 2)
El MAGa celebra el Dia Internacional dels Museus amb una sèrie d’activitats per al cap de setmana - (foto 3)

Hui se celebra el Dia Internacional dels Museus. Enguany la temàtica, impulsada per l’International Council of Museums (ICOM), és el poder que tenen aquestes institucions per a transformar el món que ens envolta. Així, per commemorar aquesta data el Museu Arqueològic de Gandia celebrarà els dies 21 i 22 activitats especials i gratuïtes sota el nom ‘El poder dels museus’.

Aquest esdeveniment començarà a les 11:00 h del dissabte 21 amb la visita guiada a l’exposició ‘Els treballs i els dies’, una oportunitat pe endinsar-se en un apassionant viatge al passat iber i romà de la Safor. Aquest també tindrà el diumenge 22 a la mateixa hora.

Per altra banda, el dissabte també es celebrarà a les 12:00 h ‘Artesans terrissers’, una activitat per els més menuts on podran conèixer i experimentar amb argila les tècniques d’elaboració de ceràmica en la Prehistòria i l'Antiguitat. “Volem aprofitar per a fer una celebració conjunta i, així, donar a conèixer el Museu Arqueològic de la ciutat i la seua nova col·lecció”, ha destacat la regidora de Patrimoni Cultural, Alícia Izquierdo.

Pujar