elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Localitzen a Gandia un estable il·legal amb cinc cavalls en males condicions higièniques i sense regularitzar

Localitzen a Gandia un estable il·legal amb cinc cavalls en males condicions higièniques i sense regularitzar
  • Els agents han alçat el corresponent expedient sancionador, al no estar donat d'alta el local i no estar registrats els animals

Una patrulla del Grup de Medi ambient de la Unitat de Policia Nacional adscrita a la Comunitat Valenciana ha localitzat a Gandia un immoble utilitzat com a estable il·legal on es trobaven cinc cavalls que presentaven males condicions higièniques i estaven sense regularitzar, és a dir, mancaven del microxip corresponent d'identificació d'animals.

Els agents van realitzar les gestions oportunes per a localitzar al propietari del local i van procedir a alçar el corresponent expedient sancionador al no estar donat d'alta el citat immoble i trobar-se els cavalls sense registrar.
Una vegada comprovat l'estat de salut dels animals per part del Servei Oficial de Veterinària de la Conselleria d'Agricultura, Ramaderia i Pesca (Ocapa) es va procedir a la seua identificació i registre.

Els agents de la Policia de la Generalitat i el personal tècnic de la Ocapa continuaran realitzant un seguiment en pròxims dies de l'estat i cures dels animals per a comprovar que aquests es troben en condicions idònies i atesos en les seues necessitats bàsiques d'alimentació i higiene.

Pujar