5 de juny de 2020 5/6/20

L'Hotel Caleia Gandia SPA obrirà les portes l'1 de març de 2021

L'Hotel Caleia Gandia SPA obrirà les portes l'1 de març de 2021 - (foto 1)
  • Els ingressos que obtinga el consistori per la construcció seran destinats a la millora urbana de la zona

MÉS FOTOS
L'Hotel Caleia Gandia SPA obrirà les portes l'1 de març de 2021 - (foto 2)

L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant; el vice alcalde, Josep Alandete; i el regidor delegat de turisme, Vicent Mascarell; han visitat aquest matí les obres de construcció de l'Hotel Caleia Gandia SPA.

La nova infraestructura hotelera comptarà amb 200 habitacions distribuïdes en 10 plantes, de les quals 30 seran suites. L'hotel, de quatre estrelles superior, tindrà 13 altures i serà edificat amb els màxims requisits en l'àmbit energètic i mediambiental; i tindrà un disseny modern. A més, i sobre una superfície de 5.000 metres quadrats, la zona comptarà amb un complex residencial de 90 apartaments.

Després de la visita, Diana Morant ha recordat que l'empresa Infilev és l'encarregada d'impulsar aquesta nova instal·lació. "Parlarem molt amb ells quan van presentar la primera proposta que passava per un simple ús residencial. Vam poder reconduir aquest projecte inicial perquè albergués un hotel que, ara mateix, ja té pràcticament tota l'estructura finalitzada malgrat els temporals que han complicat una mica els treballs".

L'alcaldessa ha informat que l'empresa ja ha comunicat que per a la pròxima campanya de Falles l'hotel estarà a ple funcionament. "Estem molt satisfets amb aquesta actuació perquè hem aconseguit impulsar un nou hotel que se sumarà a les places ja disponibles i que estan obtenint resultats de rendibilitat, desestacionalització i ocupació per sobre de la mitjana de la Comunitat Valenciana" i ha recordat que l'actuació també preveu la creació d'una nova plaça pública de 400 metres quadrats.

Finalment, Morant va voler reafirmar-se en el compromís de govern perquè els ingressos que s'obtinguen d'aquesta construcció (400.000 €) seran destinats a la millora de l'entorn urbà en aquesta zona de la platja.

Per la seua banda, Josep Alandete va destacar la importància de dur a terme actuacions que milloren l'esponjament urbà. "Perseguim un urbanisme amable i amb aquesta actuació tenim una nova oportunitat per fer-ho. Aconseguirem una millora de la qualitat de vida dels veïns al temps que es generen infraestructures que generen economia i ocupació".

Pujar