18 de gener de 2020 18/1/20

L’Alcaldessa de Gandia visita el centre de Coinnovació de Mercadona

L’Alcaldessa de Gandia visita el centre de Coinnovació de Mercadona - (foto 1)

  L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada pel coordinador de l’àrea de Promoció Econòmica, Carlos Marco, i el director de la Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV), Pepe Marín, van visitar, fa uns dies, el Centre De Coinnovació de Mercadona, al polígon Alcodar de Gandia, amb l’objectiu de conéixer el seu model de coinnovació. En tot Espanya, hi ha 13 centres d’estes característiques, i el que es troba a Gandia es centra a la neteja i manteniment de la llar.

  Van ser rebuts pel director provincial de Relacions Externes València Sud, Borja Catalina, qui els va explicar que al centre de coinnovació la companyia comparteix amb els “Caps”, com internament anomena als seus clients, les seues experiències i costums de consum, neteja de la llar, neteja personal i cura de mascotes. L’objectiu del model de coinnovació de Mercadona es captar amb els “Caps” les seues necessitats, definir i innovar el producte amb el coneixement del interproveïdor i proveïdor, i garantir la qualitat tots els dies, ja que d’aquesta manera els productes son un èxit de venda.

  L’alcaldessa Diana Morant va felicitar Mercadona per aquesta iniciativa i va indicar que esta trobada és una manera d’estrényer llaços entre l’Ajuntament, Mercadona i el Campus. A més, va insistir en l’aposta constant del Consistori per la innovació. No en va, Gandia va ser distingida, fa uns mesos, pel Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat, com a ‘Ciutat de la Ciència i la Innovació’.

  Morant va recordar que el model d’innovació local de Gandia compta amb tres referents fonamentals: la ciutadania, la participació de les universitats i el sector empresarial.

  ocultar
  L’Alcaldessa de Gandia visita el centre de Coinnovació de Mercadona
  Pujar