1 de desembre de 2020 1/12/20

L'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències atorga 40 condecoracions a policies locals de Gandia

L'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències atorga 40 condecoracions a policies locals de Gandia - (foto 1)
  • Nacho Arnau: "Una vegada més, es reconeix el treball exemplar que realitzen i que permet que Gandia siga la ciutat que és hui: respectuosa, acollidora, còmoda, hospitalària i amable"

MÉS FOTOS
L'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències atorga 40 condecoracions a policies locals de Gandia - (foto 2)

El regidor de Seguretat, Nacho Arnau, ha acudit aquest matí a l'acte de lliurament de distincions i condecoracions a persones dels cossos de Policia Local organitzat per l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (AVSRE) i que ha tingut lloc al Reial Monestir de Santa Maria del Puig. Gandia ha destacat per ser una de les ciutats de la Comunitat Valenciana amb més condecoracions als seus efectius.

Durant l'esdeveniment, a què han assistit la consellera de Justícia, Gabriela Bravo; el delegat de Govern, Juan Carlos Fulgencio; el director de l'Agència AVSRE, José María Ángel; autoritats i representants de Forces i Cossos de Seguretat, s'han lliurat 40 condecoracions a agents de la Policia Local de Gandia en reconeixement del seu treball.

D'elles, 10 han estat per dur a terme actuacions que van més enllà de les seues competències, com reanimacions cardiopulmonars, persecucions o incendis. També s'han lliurat 21 medalles al mèrit policial amb distintiu blanc a agents de la policia local de Gandia amb més de 25 anys de servei i 9 medalles amb distintiu blau per actuacions on els agents van posar en risc les seues vides. Aquestes actuacions ja van ser reconegudes per part del consistori l'any passat durant l'acte de celebració del Dia de la Policia Local.

Després de finalitzar l'acte, Nacho Arnau ha felicitat els agents per aquests reconeixements i ha afirmat que "A Gandia podem estar orgullosos i orgulloses de tindre la millor Policia Local, una Policia Local humana, amb valors i propera a la ciutadania. Una vegada més, es reconeix el treball exemplar que realitzen i que permet que Gandia siga la ciutat que és hui: respectuosa, acollidora, còmoda, hospitalària i amable. Una ciutat segura, tal com destaquen les dades del Ministeri de l'Interior".

Pujar