23 d’octubre de 2019 23/10/19

L'Acord Territorial de la Safor per l'Ocupació i el Desenvolupament Sostenible llança el programa Impulsa

L'Acord Territorial de la Safor per l'Ocupació i el Desenvolupament Sostenible llança el programa Impulsa - (foto 1)
  • Es tracta d'un programa dissenyat per a la millora de la visibilitat i promoció dels negocis en Internet i en els nous canals de comercialització online

És un programa 100% gratuït destinat a empreses joves de la comarca de la Safor i per a equips d'emprenedors. Per poder inscriure's s'ha d'accedir a la web lasaforempren.com i emplenar el formulari de preinscripció.

Les empreses seleccionades (un màxim de 15) hauran de triar un mínim de 5 reptes, dels 12 que conté el programa, amb l'assessorament de l'equip de tècnics de l'Acord per tal d'aconseguir al finalitzar el programa les millores desitjades.

Els reptes treballen temes tan diversos i importants com el pla de màrqueting, competències per a l'empreniment, construcció o millora de la web, les xarxes socials, el disseny gràfic, el posicionament, la publicitat, el finançament... Els reptes combinaran formació amb consultories personalitzades, tallers, networkings...

El programa començarà al mes de Juny i finalitzarà al mes de Setembre, i el lloc on es desenvoluparà és a l'Urbalab Gandia.

 

ocultar
L'Acord Territorial de la Safor per l'Ocupació i el Desenvolupament Sostenible llança el programa Impulsa
Pujar