23 d’octubre de 2020 23/10/20

El Dia Internacional dels Museus obre les portes dels museus de Gandia

El Dia Internacional dels Museus obre les portes dels museus de Gandia - (foto 1)

  Gandia celebrarà el Dia Internacional dels Museus amb sengles jornades obertes al MAGa i el Museu Faller. Així ho ha explicat el regidor delegat de Cultura, Joan Muñoz durant la seua compareixença davant els mitjans.

  D'aquesta manera, el pròxim dijous el MAGa no només obrirà les seues portes de manera gratuïta a la ciutadania sinó que ampliarà el seu horari fins a les 22.00 hores. A més, a les 17.00 i 18.00 hores, hi haurà visites guiades per a les quals no cal inscripció.

  Durant el matí també s'han organitzat visites per a centres escolars a més d'un taller didàctic anomenat "Marca't 1 punt al MAGa" consistent en la creació d'un punt de lectura amb la figura de l'arquer i el cérvol com a símbol del MAGa.
  Els visitants també podran gaudir de l'exposició temporal d'Art i Més a la Sala de Dones de l'Espai Museística de Sant Marc.

  Finalment, el regidor ha recordat que durant aquest mes de maig acollirà un total de vuit exposicions a la xarxa d'espais expositius de la ciutat. "Culturalment parlant, Gandia està més viva que mai i fruit d'això som Capital Cultural Valenciana. Des d'ací, vull fer una crida a la ciutadania en general a què visite els espais a gaudir de totes les exposicions organitzades".

  Sobre el Museu de Santa Clara, el regidor ha explicat que després de tancar l'acord de les permutes amb l'Església, ara s'iniciaran les converses per al retorn de les obres d'art a l'espai expositiu.
  "Ens agradaria celebrar la capitalitat cultural recuperant les obres. Esperem que Gandia i els seus visitants puguen tornar a gaudir de les pintures d'aquella època" va finalitzar Muñoz.

  Pujar